Karate klub Brotnjo-Hercegovina i Union Foods posjetili sve prvašiće u općini Čitluk

Kako bi svim prvašićima na području općine Čitluk poželjeli uspješan početak njihovog školovanja, treneri Karate kluba Brotnjo-Hercegovina u suradnji s Union Foods-om i njihovim Flipkom posjetili su sve osnovne škole.

Svaki prvašić za sretan i uspješan početak dobio je poklon bon od kluba za mjesec dana besplatnog treninga i poklon paket od Union Foods-a, koje su uručili treneri KK Brotnjo-Hercegovina i sami Flipko.

Pokloni koji su uručeni imaju svoju važnost tim što bavljenje karateom razvija tjelesne i motoričke sposobnosti, povećava samopouzdanje i zrelost, te uči ustrajnosti u svemu što se pozitivno manifestira kroz cijeli život. Pored toga karate razvija i pozitivne psihološke osobine naročito kod djece predškolske i školske dobi. Uz sve to, naš klub omogućava pružiti nezaboravne trenutke i druženja kroz česta putovanja na natjecanja, a tako i izlete kroz koje se upoznaju razne kulture i gradovi širom BiH i Hrvatske, te cijele Europe. Prvašići su bili oduševljeni poklonima i Flipkom, pa su te sretne trenutke zabilježili fotografijama.

Iz Karate kluba Brotnjo-Hercegovina napominju kako su u tijeku upisi novih članova u karate vrtić (od 4.godine) i karate školu (od 6.godine) u tijeku, gdje se možete prijaviti svakim radnim danom od 18h, u sportskoj dvorani oš čitluk i oš Čerin, ili pozivnom na broj:
063 001 636 – Čitluk,
063 904 199 – Čerin.

„Pridruži se ekipi koja postiže odlične rezultate u školi i sportu, stekni nova prijateljstva, upoznaj različite kulture i gradove. Treniraj s ekipom koja ima preko 150 članova, školovane trenere, natjecatelje koji osvajaju državne, svjetske i europske medalje. Stoga, PRIJAVI SE I TI i postani član jednog od najuspješnijih sportskih klubova na ovim područjima.“ – poručuju iz Karate kluba Brotnjo-Hercegovina.

Iz ovoga kluba se zahvaljuju svim ravnateljima i djelatnicima osnovnih škola, OŠ Čitluk i njenim područnim školama u Krehin Gracu, Biletić Polju, Služnju, Dobrom Selu, Vionici i Gradnićima, OŠ Čerin i njenim područnim školama u Blatnici i Donjem Ograđeniku i Oš Bijakovići.

Posjetite ih na facebooku i instagramu:
https://www.facebook.com/karateklub.hercegovina/
https://www.instagram.com/k.k.croherc_egovina/