„Bijelo – Crvena noć“ HNK Brotnjo 28. veljače u Čitluku

Donatorska večer pod nazivom „Bijelo – Crvena noć“ održat će se 28. veljače u Hotelu Brotnjo s početkom u 19 sati. „Bijelo – Crvena noć“ je tradicionalna donatorska večer koju organizira HNK Brotnjo – Čitluk imajući za cilj prikupljanje sredstava potrebnih za stvaranje boljih uvjeta za rad svih kategorija kluba, a u dogovoru Uprave i igrača poseban naglasak stavljen je na stvaranje boljih uvjeta za rad mlađih dobnih kategorija.

HNK Brotnjo u svojoj Omladinskoj školi okuplja mnogo dječaka u svim kategorijama, koji postižu zapažene rezultate u svojim natjecanjima. Također, HNK Brotnjo je nogometni klub s bogatom tradicijom, što su samo neki od razloga da budete dio „Bijelo – Crvene noći“.

Za ovu večer organizatori su također pripremili dobru zabavu, opuštajuću atmosferu uz glazbu, bogatu tombolu u kojoj će nagrade biti dresovi poznatih igrača, novčani dobici, prigodni pokloni i slične nagrade.

Organizaciji treće „Bijelo – Crvene noći“ punu podršku dao je načelnik općine Čitluk Marin Radišić, što potvrđuje i pismo preporuke u kojem načelnik Radišić izražava punu podršku Upravnom odboru HNK Brotnjo – Čitluk u organizaciji donatorske večeri te poziva na što veći odaziv.