AK Brotnjo upriličio klupski domjenak na kojemu je predstavio rezultate i nagradio najuspješnije pojedince

Atletski klub Brotnjo svake godine za sve svoje članove i prijatelje kluba organizira klupski domjenak, a ovogodišnji se održao u svadbenom salonu Ana Neri. 

Velika čast i zadovoljstvo bilo nam je predstaviti sve naše rezultate i nagraditi najuspješnije pojedince u ovoj sezoni,  poručuju iz AK Brotnjo.

Na samome početku sve prisutne je pozdravio predsjednik atletskog kluba gosp. Marin Barbarić, koji se zahvalio svima onima koji na bilo koji način podržavaju atletski klub u njihov rad.

AK Brotnjo

Barbarić je naglasio kako se uz obnovu atletske staze 2017. ove godine uspjelo urediti mini dvoranu  termički izolirati kako bi djeca imala što bolje uvjete u ovim hladnim danima.

Također se zahvalio se predsjedniku Hrvatskog atletskog saveza i predsjedniku atletskog sportskog kluba ASK Split gosp. Ivanu Veštiću na podršci i suradnji prije svega ova dva kluba za koji i nastupaju članovi AK Brotnjo. Tim povodom gosp. Ivan Veštić uručio je i specijalno priznanje za dugogodišnju suradnju ova dva kluba.

Zahvalnica je dodijeljena sportskom savezu Brotnja ispred kojih su nazočili predsjednik Dragan Prusina i tajnik Milorad Prusina. Barbarić se na kraju zahvalio svim prijateljima, sponzorima i roditeljima bez čije podrške bi bilo teško ostvarivati ovako dobre rezultate.

AK Brotnjo

Atletski klub Brotnjo ove sezone nastupio je na 30 natjecanja, od državnih prvenstava sve do međunarodnih mitinga gdje su osvojili 125 medalja. Od toga 52 na državnim  prvenstvima, sa 11 novih državnih prvaka i 73 medalje na međunarodnim mitinzima i ligama.

Najuspješniji pojedinci kluba bili su Filip Kozina i Marija Ivanković koji su bili dvostruki prvaci i najuspješniji pojedinci u ovoj sezoni.

AK Brotnjo

Također Atletski klub, odnosno njihov direktor kluba Tomislav-Toni Šego, dobio je od Atletskog saveza BiH posebno priznanje za razvoj atletike u BiH