Vogošći održano 2. kolo boksačke Lige FBiH

U 2. kolu boksačke Lige Federacije Bosne i Hercegovine, Boksački klub Brotnjo predstavljao je Dario Pehar, dok je u večernjem dijelu subotnjeg programa Rafale Pervan imao svoju osmu profesionalnu borbu.

Dario Pehar je u 2. kolu Lige F BiH osvoji tri boda, no budući da je u njegovoj kategoriji do 64 kilograma bio neparan broj natjecatelja Pehar je bodove osvojio bez borbe, o čemu je odlučivao ždrijeb.

Borbe drugog kola Lige FBiH održane su u subotu u Vogošći, a u večernjim satima u Vogošći su održane i profesionalne borbe. Svoj osmi profesionalni nastup u večernjem programu imao je Rafael Pervan, nakon čijeg neriješenog ishoda u Boksačkom klubu Brotnjo nisu krili nezadovoljstvo, ocjenjujući kako o konačnom ishodu nisu odlučivali kvaliteta i sami nastup u borbi, nego domaći teren.

– Naš boksač i trener Rafale Pervan je nastupio u Vogošći u večernjem programu protiv domaćeg borca i ostvario je neriješen rezultat u osmoj profesionalnoj borbi, gdje je vidno oštećen od strane sudaca. Rafale je dominirao cijeli meč, ali suci su dali neriješen rezultat zbog domaćeg terene protivnika – poručili su iz Boksačkog kluba Brotnjo uz napomenu kako Pervan nakon osam profesionalni borbi ima sedam pobjeda i jedan neriješen meč.

Citluk.ba