Sudjelujte u Teniskoj ligi rekreativaca Čitluk/Međugorje

Par teniskih entuzijasta iz Čitluka pokreću projekt Teniska liga rekreativaca Čitluk/ Međugorje. Projekt bi svoj službeni početak trebao doživjeti 1. travnja i trajao bi kroz cijelu godinu sve do listopada.

KONCEPT LIGE

Igrači se prvo registriraju na online platformu te nakon završetka prijava, bivaju raspoređeni u skupine od po 5 igrača. Igrači koji imaju ranking na Herzegovina touru se prema rankingu smještaju u prvu skupinu (1A) te zatim pune sljedeću skupinu (ako ih ima vise od 5) dok ostali igrači svoju skupinu dobivaju ždrijebom (2A, 2B, 3A pa nadalje).

Nakon izvršenog ždrijebanja, sezona(period) može započeti i raspored je relativno fleksibilan jer svi igrači imaju nekih 30-35 dana za uskladiti se i odigrati 4 meča. Svaka pobjeda u bilo kojoj skupini se boduje za ukupni plasman.

Igrači, ovisno o svojim rezultatima, po završetku sezone ostvaruju prijelaz u viši rang (1. mjesto skupine), niži rang (5. mjesto skupine) ili se prebacuju u drugu skupine iste razine (npr. iz 3A u 3B). Na taj način želi se postići da igrač u svakoj sezoni mijenja svoje protivnike i susreće se sa različitim stilovima igre. Također, s vremenom će se grupe dodatno izjednačiti tako da svatko otprilike igra u grupi sa igračima približne kvalitete.

U skupini, svaki igrač je dva puta domaćin i dva puta gost. Obaveza domaćina je osigurati teren i loptice za igru.

Na kraju godine i odrađenih 5-6 sezona, 12 igrača sa najviše bodova će sudjelovati na završnom Mastersu, 4 izravno dok ce 8 njih razigravati.

Uplatom kotizacije od 40 KM (za studente i srednjoškolce 25 KM), stječe se pravo sudjelovanja u Teniskoj ligi rekreativaca Čitluk/Međugorje.

Prigodni pokloni kao i razne druge pogodnosti su osigurani za sve sudionike lige, te naravno vrijedne nagrade za najbolje igrače na kraju godine.

Organizatori obavještavaju da je web stranica spremna za upotrebu.
Putem sljedećeg linka može se izvršiti direktna online prijava odnosno registracija. Potrebno je izabrati grad Čitluk/Međugorje te zatim na Učlani se popuniti prijavu i podatke o sebi.

http://city.tenisliga.com/Pages2/Default.aspx

Za sva pitanja i nejasnoće možete se obratiti putem Facebook stranice ili jednom od organizatora:

Ivan Džida 063/325-658

Antun Pehar 063/344-711

Ivan Stojić 063/965-894

Službeni mail: [email protected]
Facebook stranica: Tenis liga rekreativaca Čitluk/Međugorje

Očekujemo Vas da skupa radimo na promociji “bijeloga sporta”.

DOBRODOŠLI!