Škola nogometa AS Međugorje osvojila turnir u Biogracima

Ovo je prva godina turnira u Biogracima, koju organizira HNK Biograci iz Širokog Brijega. Turnir je napravljen u sklopu Blaćanskih dana, kojim se obilježava Blaćansko silo i 15. rođendan HKUD Blaćani-Biograci.

Turnir je prošao u mirnoj i sportskoj atmosferi uz gromoglasno navijanje i podršku s tribina od 300-tinjak ljudi. Nakon turnira nastavilo se sa druženjem i zabavom do kasnih sati.

“Prvu godinu turnira smo napravili pozivnice ekipama, plana nam je za iduću godinu proširiti turnir na više ekipa i više dana, na turniru je nastupilo 6. ekipa. Odigrane su revijalne utakmice u najmanjim uzrastime, gdje su bile 4. ekipe, koji su odigrali dvije revijalne utakmice”, kazali su organizatori.

Rezultati u skupini: HNK Biograci, Široki Brijeg – ŠN Kočerin, Široki Brijeg 2:0 HNK Grude – HNK Blato Ljuti Dolac 2:1 ŠN Kočerin, Široki Brijeg – ŠN Herceg Sport, Široki Brijeg 0:6 HNK Blato Ljuti Dolac – ŠN AS Međugorje 2:2 HNK Biograci, Široki Brijeg – ŠN Herceg Sport, Široki Brijeg 3:4 HNK Grude – ŠN AS Međugorje 4:3

POLUFINALE:

ŠN Herceg Sport, Široki B. – ŠN AS Međugorje 0:7

Biograci, Široki B. – HNK Grude 1:9

UTAKMICA ZA 3. mjesto: HNK Biograci, Široki B. – ŠN Herceg Sport, Široki B. 2:0

FINALE:

ŠN AS MEĐUGORJE – HNK GRUDE 3:1

POJEDINAČNE NAGRADE IGRAČIMA:

Najbolji strijelac : Antonio Ćorluka – (HNK Grude)

Najbolji golman : Luka Đolo – (ŠN Herceg Sport, Široki Brijeg)

Najbolji igrači : Danjel Prskalo – (ŠN AS Međugorje)

Bljesak.info