Sedam medalja za članove KK Brotnjo Hercegovina na Prvenstvu Hrvatske

Protekloga vikenda, 24. i 25.10.2020. godine, održano je Prvenstvo Hrvatske u borbama za kadete/kinje,juniore/ke i U21 u Rijeci.

U dvorani Mladosti pod strogim epidemiološkim mjerama nastupila je i ekipa Karate kluba Brotnjo-Hercegovina osvojivši 7 odličja.

U prvom dijelu natjecanja koje je održano u subotu u kategoriji juniorki + 59 kg Marta Raič i Gabriela Martinović u kategoriji juniorke -53kg osvojile su brončane medalje.

U nedjeljnom dijelu natjecanja medalje su osvojili:

Andrija Vasilj – kadeti -57 kg srebro
Danijel Karačić – kadeti -70kg srebro
Patricija Prga – kadetkinje -47kg broncu
Monika Martinović – kadetkinje -54kg broncu
Oliver Čule – U21 +84kg broncu

„Nakon svih problema koje nam zadaje virus ipak se borimo i nastojimo stvarati pozitivne trenutke za našu djecu i naš klub. Ovo je bio još jedan uspješan vikend za našu ekipu i potvrda da smo najbolji klub u Hercegovini za mlađe uzraste.U protekla dva vikenda osvojili smo 18 državnih odličja u uzrastu od 9 do 21 godine.“ – poručuju iz Karate kluba Brotnjo Hercegovina Čitluk

Osim uspješnih natjecatelja na prvenstvu Hrvatske pravdu su dijelili suci: Jelena Zovko mladi sudac s državnom licencom i Josip Grbavac sudac s WKF svjetskom licencom.

Iz ovog karate kluba uputili su čestitku Hrvatskom karate savezu na još jednoj odličnoj organizaciji natjecanja u ovim teškim epidemiološkom uvjetima, a zahvala ide rodteljima na podršci, Općini Čitluk i PAP Tours-u.

Brotnjo.info