Premijer liga: MNK Brotnjo sezonu završio na četvrtom mjestu

Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH donio je, na prijedlog Povjerenstva za natjecanje NS BiH, odluku o ne nastavljanju natjecateljske sezone 2019./2020. u natjecanjima čiji je organizator NS BiH.

Ova odluka odnosi se na Premijer ligu, Premijer žensku ligu, Premijer futsal ligu, Premijer omladinske lige (U-19), (U-17) i (U-15), Premijer žensku ligu BiH (U-17) i Kup BiH.

Dakle, zbog cijele situacije s pandemijom koronavirusa prekinuta je i Premijer futsal liga BiH pa će MNK Brotnjo sezonu formalno završiti na četvrtom mjestu. MNK Brotnjo je prije kraja regularnog dijela sezone osigurao mjesto u doigravanju za prvaka te su se u čitlučkom klubu nadali kako će kroz utakmice s najjačim protivnicima još jednom potvrditi kvalitetu, no sezona je prekinuta i poredak u trenutku prekida smatra se konačnim.

U ovakvom raspletu naslov prvaka osvojio je FC Salines Tuzla City, na drugom mjestu je FC Mostar SG Staklorad, FC Centar osvojio je treća, a MNK Brotnjo četvrto mjesto. Uz osvojeno četvrto mjesto MNK Brotnjo ima i najboljeg strijelca lige. Marin Suton postigao je 22 pogotka u odigranim utakmica.

Citluk.ba