Mladu karatašicu Patriciju Prga očekuje nastup na Europskom prvenstvu u Budimpešti

Načelnik općine Čitluk Marin Radišić upriličio je  prijem kojemu su nazočili Patricija Prga, mlada karatašica KK Brotnjo-Hercegovina koja će uskoro nastupiti na Europskom karate prvenstvu u Budimpešti, Josipa Grbavac, trenera i karate sudac te Pavo Zovko, predsjednik KK Brotnjo-Hercegovina.

Prijem je upriličen povodom Patricijinog plasmana na Europsko prvenstvo u karateu, a sudionici prijema i načelnik razgovarali su u Patricijinom plasmanu na Europsko prvenstvo, gdje će nastupiti u kategoriji kadetkinja do 47 kilograma, o pripremama koje je mlada sportašica odradila s reprezentacijom Hrvatske u Daruvarskim toplicama i o očekivanjima vezanim za natjecanje koje će se održati od 7. do 9. veljače.

Također, tijekom prijema načelnik Radišić i članovi KK Brotnjo-Hercegovina razgovarali su o odlasku Josipa Grbavca na WKF karate Premier ligu u Dubai. Naime, Grbavac će sredinom veljače na prestižnoj ligi za seniore, nakon šest položenih licenci u Europi, polagati za svjetsku licencu te će biti jedan od dva kandidata iz Hrvatske.

Na kraju prijema načelnik općine Čitluk Marin Radišić poželio je mnogo uspjeha Patriciji i Josipu te im čestitao na dosadašnjim uspjesima.

Citluk.ba