Marija Ivanković nastupila na dvoranskom prvenstvu Mediterana u Francuskoj

U francuskom Miramasu održano je prvo dvoransko prvenstvo Mediterana za mlađe seniore i seniorke U23.

Atletski klub Brotnjo na ovome prvenstvu, za reprezentaciju Hrvatske, predstavljala je Marija Ivanković.

Ona je nastupila u disciplini troskok gdje je s novim apsolutnim osobnim rekordom od 12.31m zauzela odlično 5 mjesto i time se upisala u povijest atletike u Brotnju kao prva predstavnica ovoga natjecanja.

Ovo je tek drugo natjecanje u ovoj sezoni gdje je Marija pokazala odličnu formu pred prestojeći dio sezone na otvorenom.

“Vrlo sam zadovoljna ovim rezultatom, ovo je za mene kruna dosadašnje karijere. Jedno veliko iskustvo za mene i veliki poticaj za nastavak karijere. Nadam se da će me ozljede zaobići i da ću u nastavku sezone, a pogotovo na otvorenom prvenstvu nastaviti sa odličnim rezultatima. Hvala mom treneru Bojanu Ubiparipu i svima u Upravi kluba. Također hvala svima iz ASK-a Split za koji i nastupam po Hrvatskoj.” – poručila je Marija.

Moramo spomenuti kako je rezultat ostvaren u dvorani, a da mi većinu treninga provodimo na otvorenom u hladnim danima i improviziranoj mini dvororani, tako da je ovaj rezultat još vrijedniji. Naravno da smo svi ponosni i zadovoljni uspjehom Marije i samog kluba i da očekujemo još uspješniju sezonu i od ostalih naših članova – poručuju iz AK Brotnjo.