Krehin Gradac u Ligi Hercegovine poražen nakon šesteraca

U posljednjoj utakmici četvrtfinala Lige Hercegovine, odigranoj sinoć na terenu OŠ Ivana Mažuranića u Posušju, Krehin Gradac je poražen od ekipe Ružića (Grude). Ružići su se u polufinale plasirali pobijedivši Krehin Gradac 5:3 nakon boljeg izvođenja šesteraca.

Pogotkom Mateja Pehara Krehin Gradac je poveo u 6. minuti, a premda su obje ekipe nakon ovoga pogotka imale lijepe prigode za postizanje pogotka na sljedeći se čekalo sve do pred kraj prvog poluvremena. U 17. minuti pogodak za izjednačenje postigao je Andrija Bracić i to je bio konačni rezultat prvog poluvremena.

Unatoč dobroj igri obje ekipe rezultat se u drugom poluvremenu nije mijenjao pa je pitanje pobjednika riješeno s bijele točke.

Za ekipu iz Gruda sigurni izvođači bili su: Marko Žulj, Stipe Mikulić, Ivan Bandić i Augustin Mlinarević, dok su izvođači Krehin Graca imali polovičan uspjeh. Matej Pehar i Silvio Dujmović bili su precizni, pokušaj Blage Planinića zaustavio je vratar Ružića Petar Bracić a Antun Pehar je pogodio okvir gola.

Zanimljivo tri od četiri ekipe sudionice polufinala Lige Hercegovine plasman u polufinale izborile su boljim izvođenjem šesteraca. Uz Ružiće jučer su se na isti način u polufinale plasirali Rodoč 1 i Gradac (Posušje), dok je Kočerin za plasman u polufinale svladao Teskeru 3:0.

Brotnjo.info