Krehin Gradac i Gornji Ograđenici u finalu MNL MZ općine Čitluk

Ekipe Krehin Graca i Gornjih Ograđenika plasirale su se u finala Malonogometne lige mjesnih zajednica općine Čitluk „Brotnjo 2019.“.

Polufinalne utakmice MNL MZ općine Čitluk odigrane su sinoć pred prepunim gledalištem SC Jakerovac, a Krehin Gradac se plasirao u finale pobijedivši Donje Hamziće 4:1, dok su Gornji Ograđenici plasman u finale izborili 5:1 pobjedom nad Čitluk Gradom.

Krehin Gradac i Gornji Ograđenici natjecanje u ovogodišnjoj ligi započeli su u skupini D i obje ekipe su sinoć došle do rezultatski uvjerljivih pobjeda.
Prvo poluvrijeme utakmice Krehin Gradac – Donji Hamzići završilo je bez pogodaka, nakon čega su Blago Planinić s dva pogotka i Matej Pehar (P) i Matej Pehar (Z) s po jednim pogotkom odveli svoju ekipu u finale. Počasni pogodak za Donje Hamziće postigao je Franjo Ivanković.

U drugoj polufinalnoj utakmici Antonio Milićević nastavio je tamo gdje je stao u četvrtfinalu. Antonio je ponovio hat-trick i to u prvom poluvremenu. Milićeviću je to bio drugi hat-trick u nizu, a ukupno gledano treći u ovogodišnjoj ligi. Dva pogotka za Gornje Ograđenike postigao je Branimir Odak, a Matej Rozić bio je strijelac jedinog pogotka za Čitluk Grad.

Posjetitelji polufinalne večeri mogli su svoj sreću okušati u tomboli s bogatim nagradnim fondom, a datum i satnica velikog finala i utakmice za treće mjesto bit će objavljeni naknadno.

U utakmici za treće mjesto susrest će se Donji Hamzići i Čitluk Grad, dok će finale odigrati Krehin Gradac i Gornji Ograđenici. Finalisti su već odmjerili snage sredinom srpnja (Krehin Gradac – Gornji Ograđenici 5:1), no u veliko finale obje ekipe ulaze s podjednakim izgledima za pobjedu i u odličnoj formi, što garantira spektakularno finale.

Donji Hamzići – Krehin Gradac 1:4 (0:0)
0:1 Matej Pehar (P) 24′, 0:2 Matej Pehar (Z) 26′, 0:3 Blago Planinić 34′, 0:4 Blago Planinić 35′, 1:4 Franjo Ivanković 40′.

Gornji Ograđenici – Čitluk Grad 5:1 (3:1)
1:0 Antonio Milićević 6′, 2:0 Antonio Milićević 7′, 3:0 Antonio Milićević 14′, 3:1 Matej Rozić 14′, 4:1 Branimir Odak 36′, 1:5 Branimir Odak 37′.

Citluk.ba