Karataši KK Brotnjo-Hercegovina viceprvaci države

Proteklog vikenda u istarskom Novigradu održano je ekipno državno prvenstvo Hrvatske.

U juniorskoj muškoj konkurenciji nastupilo je devet ekipa među kojima i naša ekipa Brotnjo-Hercegovina u sastavu Ivan Pehar, Jure Vasilj, Adrian Karačić i Oliver Čule. Nakon tri ekipna meča, dečki su se zadovoljili srebrenim odličjem.

Istog vikenda mlađi dio ekipe nastupio je na šestom kolu hercegovačke lige u Konjicu na kojem su zlatne medalje osvojili Iva Lovrić, Ivano Ivanković, Martina Glamuzina, Mia Musa, Ilijana Nakić i Josip Šimović, a srebrenu medalju osvojio je Martin Mandžo.

Treneri su istaknuli da su izuzetno zadovoljni kako ovim rezultatima, tako i svim uspjesima koje je klub ostvario kroz prvi dio sezone natjecanja.

Sljedeći vikend u Zagrebu ih očekuje i seniorsko ekipno državno prvenstvo na kojem klub predstavlja ženska ekipa, dok ostali isti vikend putuju u Veneciju na youth ligu.

Ovo je još jedan dokaz da je ovaj hercegovački karate klub već tradicionalno u samom vrhu države te da pomno prati sva međunarodna, europska i svjetska natjecanja.

„Idući vikend naše seniorke idu u Zagreb na seniorsko državno prvenstvo, a mlađi idu u Veneciju na svjetsku ligu mladih gdje će nastupiti oko 3000 natjecatelja. Želimo im puno uspjeha i da se naravno vrate s medaljama. Ovom prilikom se još jednom zahvaljujemo svim sponzorima, svim dobrim ljudima koji shvaćaju važnost karatea i sport općenito te pomažu naš klub“. – poručuju iz Karate kluba Brotnjo-Hercegovina.