HNK Brotnjo: Trener Margeta obavio prozivku igrača, očekuje se još pojačanja

Elvis Margeta nedavno je preuzeo klupu HNK Brotnjo a trener Margeta a prije dva dana je održao prvi trening s nogometašima HNK Brotnjo.

Prozivci i prvom treningu na pripremama za nastavak sezone u Drugoj ligi FBiH – skupina Jug nazočilo je petnaestak igrača, uz opravdan izostanak nekolicine nogometaša. Kao najzvučnija pojačanja u redovima HNK Brotnjo ističu se Branimir Odak, nogometaš s premijerligaškim iskustvom, i Teo Rozić, bivši kapetan juniorske momčadi HŠK Zrinjski, dok trener Margeta neće moći računati na Marina Vranjića, Ivana Ferenca, Stanka Cvitkovića i Antonia Katića s kojima je klub sporazumno raskinuo suradnju.

U predstojećem razdoblju u HNK Brotnjo očekuju još igračkih pojačanja, no postoji mogućnost i da netko od igrača koji su već nosili dres Brotnja napusti klub do sredine veljače kada završava prijelazni rok.

O mogućim dolascima i odlascima igrača, planu priprema i ostalim temama trener Elvis Margeta razgovarao je prije prozivke igrača sa članovima Uprave HNK Brotnjo i predsjednikom Dariom Peharom.

Citluk.ba