Čitlučanke završile natjecateljsku sezonu

U posljednjem ovosezonskom nastupu u Prvoj ženskoj ligi FBiH – skupina Jug nogometašice ŽNK Brotnjo doživjele su poraz 0:3 od momčadi ŽNK Široki Brijeg.

Reprezentativka BiH Branka Bagarić postigla je dva pogotka za prvoplasiranu momčad lige, dok se u strijelce također upisala Anđela Bošnjak.

Novom pobjedom ŽNK Široki Brijeg potvrdio je vodeću poziciju na ljestvici i doigravanje za plasman u viši rang, a unatoč izostanku većeg broja igračica ŽNK Brotnjo je i u jučerašnjoj utakmici ostavio dobar dojam.

Sezonu na izmaku nogometašice ŽNK Brotnjo završile su ostvarivši četiri pobjede uz osam poraza. Drugi dio sezone ŽNK Brotnjo vodio je trener Marko Grgić i klub je posvetio posebnu pozornost promociji ženskog nogometa među djevojčicama. Također, čitlučki klub nije bio usmjeren na ostvarivanje što boljeg rezultata, nego na pružanje prilike za nastup i stjecanje iskustva mladim igračicama te uigravanju cijele momčadi.

Iz kluba su u više prigoda istaknuli kako je primjetan veliki napredak u igri i da sa nestrpljenjem očekuju sljedeću sezonu.

Citluk.ba