Brotnjo i Beli Anđeo podijelili bodove

U zanimljivoj i do samog kraja neizvjesnoj utakmici MNK Brotnjo i KMF Beli Anđeo podijelili su bodove odigravši 4:4. Utakmica 12. kola Premijer futsal lige BiH odirana je sinoć u Gradskoj športskoj dvorani Čitluk, a tijekom utakmice obje momčadi izmjenjivale su se u vodstvu.

Tomislav Bošnjaka postigao je prvi pogodak na utakmici i u 9. minuti domaćinima donio prednost. Sedam minuta kasnije Edin Muratović poravnao je na 1:1, što je bio i konačni rezultat prvog poluvremena.

Na samom početku drugog poluvremena, kontru Belog Anđela pogotkom je završio Dragiša Komarčević, nakon čega je Nikola Granić u 24. minuti postigao pogodak za 2:2. Novo vodstvo gostima je donio Aco Đokić u 30. a na 2:4 u 31. minuti povisio je Adin Muratović.

Nakon drugovo Muratovićevog pogotka Zvonimir Ćavar smanjio je zaostatak Brotnja u 35. minuti na 3:4, dok je Marko Grgić u 37. minuti postigao pogodak za konačnih 4:4.

MNK Brotnjo: J. Ivanković, Pantić, Granić, Grgić, Ćavar, Pehar, Bošnjak, Galić, B. Odak, A. Odak, D. Ivanković, Marković, Gagro, Dujmović.

KMF Beli Anđeo: Đokić, Komarčević, Erić, Arnautović, Novaković, Miljanović, Panić, Hadžić, Muratović.